X

Βίντεο: η μεταμόρφωση του Γκάρι Όλντμαν σε Ουίνστον Τσόρτσιλ

Δείτε πώς μεταλλάχθηκε ο Γκάρι Όλντμαν για τις ανάγκες του ρόλου που τον οδήγησε σε ακόμα μία υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Ant1news

Ως απαραίτητη για τη συμμετοχή του στην ταινία «Η Πιο Σκοτεινή Ώρα» είχε θέσει ο Γκάρι Όλντμαν να αναλάβει ένας διακεκριμένος Ιάπωνας καλλιτέχνης την... μεταμόρφωσή του σε Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Έτσι, ο μεγάλος ηθοποιός, αφού κέρδισε την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο, ετοιμάζεται να διεκδικήσει την επόμενη Κυριακή το βραβείο Όσκαρ για την καλύτερη ανδρική ερμηνεία, ενώ ο Ιάπωνας καλλιτέχνης και μακιγιέρ Καζουχίρο Τσούτζι διεκδικεί επίσης ένα Όσκαρ, για το καλύτερο μακιγιάζ.

Ο Ιάπωνας έχει δουλέψει και στο παρελθόν σε μεγάλες ταινίες, όπως  «Ο Πλανήτης των Πιθήκων» του Τιμ Μπάρτον και «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον» του Ντέιβιντ Φίντσερ, όμως η τραυματική εμπειρία της συνεργασίας του με τον Τζιμ Κάρεϊ στο  «How the Grinch Stole Christmas», τον ανάγκασε να αποσυρθεί.

 

Λέγεται, μάλιστα πως τώρα, για να πειστεί έλαβε προσωπικό μέιλ από τον Γκάρι Όλντμαν, ο οποίος είχε δηλώσει ότι αν δεν αναλάμβανε ο Τσούτζι τη μεταμόρφωση, ο ίδιος δε θα δεχόταν το ρόλο και κάπως έτσι είπε ο «ναι».

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη μετάλλαξη του Όλντμαν σε Τσόρτσιλ και θα καταλάβετε γιατί επέμενε τόσο ο ηθοποιός.