X

Ετοιμάζεται η συνέχεια του “Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία”

Πώς θα επιστρέψει σχεδόν 25 χρόνια μετά μία από τις διασημότερες ταινίες του βρετανικού κινηματογράφου και γιατί.

Ant1news

Το καστ της δημοφιλούς ταινίας «Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία» συναντάται 25 χρόνια μετά, για να συμμετέχει στο σίκουελ της ταινίας που άφησε εποχή στον βρετανικό κινηματογράφο.

Ο Χιου Γκραντ, η Άντι ΜακΝτάουελ και η Κρίστιν Σκοτ Τόμας θα συμμετέχουν στην νέα ταινία, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Ρίτσαρντ Κέρτις.

Το φιλμ που θα έχει τίτλο «One Red Nose Day and A Wedding», ακολουθεί τις ζωές των πρωταγωνιστών της ταινίας του 1994, έπειτα από δύο και πλέον δεκαετίες.

«Είμαστε σίγουρα μεγαλύτεροι, υποψιάζομαι και σοφότεροι», δήλωσε ο σεναριογράφος, που ανέφερε πως είναι «μεγάλη απόλαυση να δουλεύει ξανά με τους χαρακτήρες αυτούς» και πρόσθεσε πως «τώρα ξανασμίξαμε για τον πέμπτο γάμο, στον οποίον ως συνήθως τίποτα δεν πάει βάσει σχεδίου».

Η ταινία θα προβληθεί στο BBC στις 15 Μαρτίου, στα πλαίσια φιλανθρωπικού προγράμματος, ενώ θα έχει και δεύτερη προβολή τον Μάιο σε τηλεμαραθώνιο του NBC.

Στην, μικρού μήκους, ταινία θα συμμετάσχει όλο το καστ, καθώς και ο ίδιος σκηνοθέτης με την πρώτη, όχι όμως και η Σαρλότ Κόλμαν, που υποδύθηκε την συγκάτοικο του Χιου Γκραντ το 1994, αφού πέθανε το 2001 σε ηλικία 33 ετών.

Το βασικό σεναριακό ερώτημα είναι αν οι δύο πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας είναι αυτοί που θα κάνουν τον πέμπτο γάμο στην δεύτερη.