X

Απειλές κατά της οικογένειας Ομπάμα στο twitter του… Newsweek

Χάκερς κατέλαβαν προσωρινά το λογαριασμό του αμερικανικού περιοδικού στο twitter και απείλησαν την προεδρική οικογένεια των ΗΠΑ.

Ant1news

Ξαναχτύπησαν οι χάκερς του CyberCaliphate (Κυβερνο-Χαλιφάτο), παίρνοντας προσωρινά τον έλεγχο του επίσημου λογαριασμού του Newsweek στο twitter.

Εν συνεχεία έστειλαν μήνυμα, απειλώντας την οικογένεια Ομπάμα: Μισέλ Ομπάμα, σε παρακολουθούμε, όπως και τα κορίτσια σου και τον σύζυγό σου!

Οι χάκερς έκαναν επίσης λογοπαίγνιο με το hashtag #JeSuisCharlie, το οποίο κατέκλυσε το twitter μετά το μακελειό που προκάλεσαν τζιχαντιστές στα γραφεία του γαλλικού σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, γράφοντας #Je SuIS IS (Είμαι το Ισλαμικό Κράτος)

Σε μήνυμά τους για την αμερικανική εξωτερική πολιτική, ανέφεραν: «Την ώρα που οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους σκοτώνουν τα αδέλφια μας στη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, εμείς καταστρέφουμε την εθνική σας ασφάλεια στο διαδίκτυο εκ των έσω».

Οι ίδιοι χάκερς ανέλαβαν επίσης την ευθύνη για την επίθεση τον περασμένο μήνα στους λογαριασμούς της Αμερικανικής Κεντρικής Διοίκησης, που έχει τον έλεγχο των επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή, στο Twitter και το YouTube.