X

Live video τώρα και στο Instagram

Ενας νέος τρόπος με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να συνδέονται με τους φίλους τους σε πραγματικό χρόνο.

Ant1news

Το Instagram αποκτά ένα νέο χαρακτηριστικό που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ανεβάζουν βίντεο ζωντανής ροής στα Stories.

Το χαρακτηριστικό Live Video στα Stories είναι, σύμφωνα με το Instagram, «ένας νέος τρόπος με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να συνδέονται και να αλληλεπιδρούν με τους φίλους τους σε πραγματικό χρόνο».

Η δυνατότητα αυτή υπάρχει και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, ωστόσο στο instagram τα βίντεο δεν αποθηκεύονται και δεν υπάρχει η δυνατότητα διαμοιρασμού τους στην πλατφόρμα μόλις τελειώσει η προβολή τους.

Αντ’ αυτού, μόλις το βίντεο ολοκληρωθεί, το Live Video θα εξαφανίζεται, όπως περίπου γίνεται και με το Stories που «αυτοκαταστρέφεται» μετά από 24 ώρες.

Επίσης αναβάθμιση θα γίνει και το Instagram Direct. Οι χρήστες πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να διαμοιράζονται τα Instagram Stories σαν άμεσα μηνύματα με τους φίλους τους, είτε είναι δική τους ιστορία είτε κάποιου άλλου. Τουλάχιστον 300 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το χαρακτηριστικό αυτό κάθε μήνα.