X

Μέσω twitter εντοπίστηκε ο “καταζητούμενος” που έχασε το μονόπετρο στον υπόνομο (εικόνες)

Τον αναζητούσε η Αστυνομία, αφού εντόπισε το δακτυλίδι με το οποίο έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του.

Ant1news

Απρόβλεπτη κατάληξη είχε η ρομαντική πρόταση γάμου που είχε σχεδιάσει ο Τζον να κάνει στην αγαπημένη του, καθώς το μονόπετρο που ήθελε να της  προσφέρει… έπεσε μέσα σε υπόνομο.

Ο Τζον ήθελε να ζητήσει από την αγαπημένη του, Ντανιέλα, να τον παντρευτεί όταν θα βρίσκονταν στην περίφημη Τάιμς Σκουέαρ της Νέας Υόρκης. Γονάτισε, ως είθισται, και έβγαλε το μονόπετρο… Όμως, κυριευμένος από το άγχος, τα χέρια του έτρεμαν… και το δακτυλίδι του έπεσε, καταλήγοντας μέσα στον υπόνομο.

Εν αγνοία του ζεύγους, το δακτυλίδι βρέθηκε και η Αστυνομία της Νέας Υόρκης ξεκίνησε εκστρατεία μέσω Twitter, προκειμένου να εντοπίσει τον άτυχο Τζον.

 

«ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ γιατί του έπεσε το δαχτυλίδι της αρραβωνιαστικιάς του στην Τάιμς Σκουέαρ. Εκείνη είπε ναι, αλλά ήταν τόσο ενθουσιασμένος που του έπεσε το δαχτυλίδι στον υπόνομο», έγραφε η Αστυνομία σε σχετική ανάρτηση, που συνοδευόταν από το σχετικό βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

«Αστυνομικοί βρήκαν το δακτυλίδι και θα ήθελαν να επιστραφεί στο ευτυχές ζεύγος. Θα μας βοηθήσετε να τους βρούμε;», κατέληγε η ανακοίνωση.

Η ανταπόκριση των χρηστών του twitter ήταν μεγάλη και οδήγησε τελικά στον εντοπισμό του ζευγαριού και την επιστροφή του μονόπετρου δακτυλιδιού.

Σε νεότερη ανάρτηση στον λογαριασμό της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, ανακοινώθηκε το ευχάριστο γεγονός: «Σε ευχαριστούμε Twitter. Έκλεισε η υπόθεση! Με αγάπη, Τζον, Ντανιέλα και Αστυνομία Νέας Υόρκης».