Σουβλάκι κοτόπουλο με αρωματική μαγιονέζα με κάρυ και ρύζι μπασμάτι ετοίμασε την Τετάρτη ο σεφ της εκπομπής «Το Πρωινό».
Όπως είπε ο Πέτρος Συρίγος, εναλλακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την συνταγή και άλλα είδη κρέατος, όπως το χοιρινό.
Έχοντας την Φαίη Σκορδά στο πλευρό του, ο Πέτρος Συρίγος έδειξε βήμα πώς να ετοιμάσουμε το κρέας, αλλά και πώς να αρωματίσουμε την μαγιονέζα, ενώ μοιράστηκε τα μυστικά του και για το συνοδευτικό του κρέατος, με το σύνολο να παραπέμπει σε ινδικό φαγητό.
Δείτε την συνταγή για σουβλάκι κοτόπουλο με αρωματική μαγιονέζα με κάρυ:
Θεσσαλονίκη – ΑΠΘ: με πυρσούς και πυροτεχνήματα έληξε η κατάληψη
Πρίγκιπας Φίλιππος: Το τελετουργικό της κηδείας
Μένιος Φουρθιώτης: Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του (βίντεο-ντοκουμέντο)