X

Συνταγή για γλασαρισμένη πανσέτα με σάλτσα μπάρμπεκιου από τον Πέτρο Συρίγο

Ο σεφ της εκπομπής «Το Πρωινό» αποκαλύπτει τα βήματα για την πιο απολαυστική πανσέτα αλλά και την πιο επιτυχημένη σάλτσα μπάρμπεκιου.

Ant1news

Μια λαχταριστή, τραγανή πανσέτα ετοίμασε τη Δευτέρα ο σεφ της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ο Πέτρος Συρίγος έδειξε βήμα βήμα τη διαδικασία για το γλασαρισμένο κρέας με τις πατάτες, ενώ έδωσε και τα μυστικά για την πιο επιτυχημένη BBQ Sauce!

ΥΛΙΚΑ

  • 10 πανσετάκια χοιρινά
  • 1 κ.σ πάπρικα καπνιστή
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Υλικά για την BBQ Sauce

  • 1 κεφάλι σκόρδου
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 350 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 250 ml χυμό ανανά
  • 130 ml νερό
  • 150 ml σάλτσα σόγιας

Η εκτέλεση των συνταγών από τον Πέτρο Συρίγο:

Ειδήσεις σήμερα:

Αλόννησος: ανοίγει το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας (εικόνες)

Τζο Λάρα: νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα ο “Ταρζάν”

“Your Face Sounds Familiar”: η Τάνια Μπρεάζου νικήτρια στον All Star τελικό (βίντεο)