X

Μενταγιόν ψαρονέφρι με πιπεριές, βαλσάμικο και μέλι από τον Πέτρο Συρίγο (βίντεο)

Μια εξαιρετικά γευστική συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους, προτείνει ο σεφ της εκπομπής "Το Πρωινό".

Ant1news

Μια εξαιρετικά γευστική συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους, προτείνει ο σεφ της εκπομπής "Το Πρωινό".

Μενταγιόν ψαρονέφρι με πιπεριές | Τα υλικά:

  • 1 τμχ ψαρονέφρι
  • 1 κ.σ βούτυρο
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ αλεύρι
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ.σκόρδο
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 100 ml ζωμό βοδινό
  • 4 κ.σ βαλσάμικο
  • 1 κ.σ μέλι
  • 2 κ.σ κρέμα γάλακτος

Μενταγιόν ψαρονέφρι | Η συνταγή:

  • Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουνε το ψαρονέφρι.
  • Βάζουμε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και βούτυρο και σοτάρουμε καλά να πάρει χρώμα, έχοντας μέσα 1 σκελίδα σκόρδο.
  • Στη συνέχεια το βάζουμε στο ξύλο κοπής μας και κόβουμε σε μενταγιόν ( κόβουμε 5 τεμάχια ) τοποθετούμε πάλι στο τηγάνι, προσθέτουμε ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις πιπεριές σε χοντρά κομμάτια, λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο και σβήνουμε με το βαλσάμικο.
  • Έπειτα προσθέτουμε τον ζωμό, το μέλι και αφήνουμε να δέσει λίγο η σάλτσα μας και να ψηθεί το ψαρονέφρι.

Ειδήσεις σήμερα:

“The 2Night Show” - Δημήτρης Αβραμόπουλος: Τα παιδικά του χρόνια και η διάσημη πεθερά του (βίντεο)

Ηράκλειο: μωρό “ξεπόρτισε” τα μεσάνυχτα από το σπίτι!

Μονεμβασιά – Αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1: Δεν υπάρχει λογική εξήγηση, τρελάθηκε