Μια καταπληκτική κλασική συνταγή για μπιφτέκια αφράτα με πατάτες στο φούρνο που πρέπει να δοκιμάσετε παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκεύης στο "Πρωινό".
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μοιράστηκε όλα τα μυστικά για τα αφράτα πεντανόστιμα μπιφτέκια.
Υλικά
Για τα μπιφτέκια
- 1 kg κιμάς μοσχαρίσιος
- 2 κρεμμύδια (τριμμένα)
- 2 ντομάτες (τριμμένες)
- 3 φέτ. χοντρές μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο
- 2 κ.σ. κόκκινο ξίδι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
Για τις πατάτες φούρνου
- 8 πατάτες
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 2 λεμόνια (το χυμό τους)
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 2 φλ. νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
Titan: Το χρονικό της μοιραίας αποστολής στο ναυάγιο του Τιτανικού