X

Βόλτα στο Καϊμάκτσαλαν

Άνοιξε και πάλι τις πύλες του το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα – Καϊμάκτσαλαν και το γιορτάζει με μια εορταστική προσφορά!

Ant1news

Βόλτα στο Καϊμάκτσαλαν, που άνοιξε και πάλι τις πύλες του μετά από ένα χρόνο που είχε μείνει εκτός λειτουργίας, μπορούν να κάνουν οι λάτρες του σκι και όχι μόνο.

Το ψηλότερο χιονοδρομικό κέντρο της Χώρας ξεκίνησε τη λειτουργία του για τη φετινή περίοδο και το… γιορτάζει με μια μεγάλη προσφορά για το πρώτο διήμερο λειτουργίας του: εορταστική τιμή 1€ κατά άτομο.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα – Καϊμάκτσαλαν βρίσκεται σε υψόμετρο από 2.000 έως 2.480 μέτρα. Είναι το ψηλότερο Χιονοδρομικό Κέντρο στην Ελλάδα και χάρη στη θέση του, το υψόμετρο και την υποστήριξη με το σύστημα τεχνητής χιόνωσης, έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί από τα τέλη Νοεμβρίου έως τις αρχές Μαΐου.

Διαθέτει έναν εναέριο αναβατήρα τύπου διθέσιας καρέκλας, τρεις συρόμενους αναβατήρες τύπου πιάτου και άγκυρας, δύο παιδικούς αναβατήρες, εγκατάσταση τεχνητής χιόνωσης και 12 πίστες διάφορων δυσκολιών. Λόγω του μεγάλου υψομέτρου διαθέτει εξαιρετική ποιότητα χιονιού, ενώ οι πίστες είναι ιδανικές για την εκμάθηση των χειμερινών αθλημάτων και τη βελτίωση της τεχνικής.