X

Καλύτερη από Μύκονο και Σαντορίνη... η Αίγινα

Αφιερωμένο στην πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους, την Αίγινα είναι το κεντρικό άρθρο της Huffington Post.

Ant1news

Μετά την παρέλαση διασήμων φέτος στα ελληνικά νησιά και τα ξένα ΜΜΕ «ψηφίζουν» Ελλάδα και προτρέπουν τους τουρίστες να επισκεφθούν τη χώρα μας. Πέρα από τους διάσημους τουριστικούς προορισμούς, όπως είναι η Μύκονος, η Σαντορίνη και Κρήτη παγκοσμίου φήμης ηλεκτρονική εφημερίδα εξυμνεί με δημοσίευμά της την Αίγινα.

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο «πιο όμορφο ελληνικό νησί, το οποίο δεν γνωρίζετε… ακόμα», κάνει η Huffington Post σε ομότιτλο δημοσίευμά της, εξερευνώντας την Αίγινα.

«Μύκονος, Σαντορίνη, Κρήτη... Έχουμε πάει εκεί. Έγινε αυτό. Αλλά εάν ψάχνετε κάτι φρέσκο ένα παρθένο νησί για να εξερευνήσετε, επιτρέψτε μας να σας παρουσιάζουμε την Αίγινα», γράφει σε κεντρικό της άρθρο η Huffington Post, με τίτλο:  «Η Αίγινα είναι το πιο όμορφο ελληνικό νησί, για το οποίο δεν έχετε ακούσει... ακόμα». «Το νησί της Αίγινας βρίσκεται στο Σαρωνικό κόλπο, περίπου 17 ναυτικά μίλια από την Αθήνα. Διαθέτει αρχαία ερείπια, συμπεριλαμβανομένου του περίφημου Ναού της Αφαίας, υπέροχες παραλίες, γραφικά παραλιακά χωριά και λιμανάκια», αναφέρει.

Ιστορικής σημασίας λεπτομέρεια: Η Αίγινα διετέλεσε πρωτεύουσα της Ελλάδας για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Τα λέμε στην Αίγινα λοιπόν, καταλήγει το αφιέρωμα, τονίζοντας ότι «σας τα λέγαμε».