X

Το ξενοδοχείο «παράδεισος» του γυμνισμού

Ένα ξενοδοχείο στη Ρόδο εξακολουθεί να κρατά τη μοναδικότητα και την πρωτοτυπία του, αφού εκεί οι ένοικοί του κάνουν διακοπές γυμνοί.

Ant1news

Το «Naturist Angel» στο Παραδείσι της Ρόδου αποτελεί έναν Παράδεισο για τους γυμνιστές. Ενώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν νομοθετικά χαρακτηρισμένες παραλίες γυμνιστών, υπάρχει αυτό το ξενοδοχείο που προσφέρει ξένοιαστες διακοπές στους ανθρώπους που κάνουν γυμνισμό.

Στο χώρο του ξενοδοχείου μπορεί κανείς να απολαύσει τις διακοπές του με λίγα ή καθόλου ρούχα, χωρίς αδιάκριτα βλέμματα. Όπως σημειώνει ο ιδιοκτήτης του, Νικηφόρος Αλαφούζος στο Πρωινό του Αντ1 δικαίωμα εισόδου στο ξενοδοχείο έχουν μόνο ζευγάρια και οικογένειες και όχι μεμονωμένα άτομα.

Η διαμονή δεν είναι με λιγότερα προνόμια, αφού στις εγκαταστάσεις μπορεί κανείς να κάνει τοξοβολία, μπιλιάρδο, μασάζ, πινγκ πονγκ, να παίξει στο τεράστιο σκάκι, αλλά και να απολαύσει επί 24ώρου βάσεως την πισίνα του.

Η διακριτικότητα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του χώρου, στον οποίο δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση και αυτός είναι και ο λόγος που μπορούν να απολαύσουν τη διαμονή τους εκεί άνθρωποι της σόου μπιζ και του πολιτικού χώρου, χωρίς να καρφώνονται πάνω τους αδιάκριτα βλέμματα.

Οι τιμές του ξενοδοχείου στην υψηλή σεζόν.