X

Καμπάνια του ΕΟΤ στις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες του κόσμου

Η Ελλάδα ταξιδεύει στα πέρατα της οικουμένης, χάρη στη νέα μεγάλη καμπάνια του ΕΟΤ, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους τουρίστες.

Ant1news

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού μετέχει δυναμικά και πραγματοποιεί καμπάνιες στις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες του κόσμου, έχοντας ως γνώμονα την προσέγγιση του υποψηφίου ταξιδιώτη μέσα από τα ηλεκτρονικά  εργαλεία, που ο ίδιος χρησιμοποιεί για να σχεδιάσει τις διακοπές του.

H Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό της Expedia Media Solutions’ 2014 EMEA για την «Καμπάνια Προορισμού της Χρονιάς», υπό τον τίτλο: «What’s your pleasure?».

Η καμπάνια «έτρεξε» από 24 Μαρτίου έως 24 Σεπτεμβρίου 2014 σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες στον κόσμο, την Expedia, με στόχο την προσέλκυση κοινού από τρείς χώρες: Η.Π.Α., Αγγλία, Αυστραλία. Έπαθλο του διαγωνισμού ήταν τρία ονειρεμένα ταξίδια στην Ελλάδα για ισάριθμα ζευγάρια από τις χώρες-στόχους.

Στην προσπάθεια της χώρας μας να αυξήσει το συνολικό αριθμό των επισκεπτών της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ο ΕΟΤ  συνεργάστηκε με την Expedia Media Solutions, και ανέπτυξε την εν λόγω εκστρατεία προβολής, επικεντρώνοντας σε τέσσερις πυλώνες: Κουλτούρα, Γαστρονομία, Περιπέτεια, Ελεύθερος χρόνος και σε τέσσερις προορισμούς: Αθήνα, Πελοπόννησος, Θεσσαλονίκη και  Κρήτη.

Η καμπάνια εκμεταλλεύτηκε τη δυναμική των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης που διαχειρίζεται με μεγάλη επιτυχία ο Ε.Ο.Τ.( Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, Google+, Tumblr, Flickr, Foursquare, blog) αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας του Οργανισμού www.visitgreece.gr, η οποία και προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό.

INFO: Τα διαδικτυακά «εργαλεία» του ΕΟΤ: www.visitgreece.gr

Facebook:    https://www.facebook.com/visitgreecegr

Twitter:         https://twitter.com/visitgreecegr

Instagram:    http://instagram.com/visitgreecegr

Google+:       https://plus.google.com/+greece

YouTube:      https://www.youtube.com/user/visitgreecegr

Pinterest:      http://pinterest.com/visitgreecegr

Foursquare:  http://foursquare.com/visitgreecegr

Tumblr:         http://visitgreecegr.tumblr.com/

Flickr:           http://www.flickr.com/groups/visitgreecegr/

Blog:             http://blog.visitgreece.gr/