X

“Symphony of the Seas”: το αρχιτεκτονικό θαύμα αρχίζει τα ταξίδια του!

Είναι το νεότερο πλοίο της εταιρίας Royal Caribbean, που προσφέρει νέες γαστρονομικές προτάσεις, πρωτόγνωρες εναέριες εμπειρίες αλλά και διασκέδαση στον πάγο!

Ant1news

Το “Symphony of the Seas”, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, είναι έτοιμο για το μεγάλο του ντεμπούτο στην Ευρώπη, τον Απρίλιο του 2018.

Πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικό θαύμα που διαθέτει 16 καταστρώματα, 2,774 καμπίνες, μοναδικές συνοικίες Boardwalk και Central Park, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 5.500 επιβάτες.

Είναι το νεότερο πλοίο της εταιρίας Royal Caribbean, που προσφέρει επίσης νέες γαστρονομικές προτάσεις, οικογενειακές δραστηριότητες, πρωτόγνωρες εναέριες εμπειρίες, διασκέδαση στον πάγο και το νερό και εντυπωσιακές σουίτες με θέα τον ωκεανό!

Το Symphony θα εισαγάγει όμως και την πιο πρωτοποριακή σουίτα για οικογένειες στον κόσμο. Η Ultimate Family Suite δύο επιπέδων διαθέτει πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων μια εντυπωσιακή τσουλήθρα από το υπνοδωμάτιο των παιδιών μέχρι το σαλόνι, ένας τοίχος LEGO που εκτείνεται από την οθόνη ως το πάτωμα, ένα τραπέζι στυλ χόκεϊ και δύο άνετες ξαπλώστρες για χαλάρωση.

 

Το 25ο πλοίο του στόλου της Royal Caribbean, το «Symphony of the Seas» τον Απρίλιο του 2018 θα κάνει στάση στα λιμάνια της Βαρκελώνης, της Πάλμα ντε Μαγιόρκα (Ισπανία), της Προβηγκίας (Γαλλία), της Φλωρεντίας / Πίζας, Ρώμης και Νάπολης (Ιταλία).

 

Αρχίζοντας από τις 24 Νοεμβρίου 2018, το πλοίο θα κάνει το Μαϊάμι (Φλόριντα) το νέο του σπίτι, ταξιδεύοντας στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική με δρομολόγια 7 ημερών από το μοντέρνο και υπερσύγχρονο Τerminal A του PortMiami.