X

Μήπως η Apple ξέχασε κάτι στο AppleWatch;

Το πρώτο «έξυπνο» ρολόι είναι γεγονός. Και οι πρώτες αρνητικές αντιδράσεις επίσης. Δικαιολογημένες ή μη, η Apple αναγκάστηκε να «απολογηθεί».

Ant1news

Φρενίτιδα έχει ξεσπάσει από τις αρχές της εβδομάδας οπότε και παρουσιάστηκαν οι δύο νέες συσκευές της Apple. Το iPhone και το AppleWatch είναι γεγονός ότι κυκλοφορούν, κάνοντας τους λάτρεις τους να έχουν γεμίσει τα παγκόσμια ΜΜΕ με σχετικές ειδήσεις.

Ωστόσο, οι κατασκευαστές του πρώτου «έξυπνου» ρολογιού χειρός φαίνεται πως κάτι ξέχασαν και τώρα «τρέχουν» να το διορθώσουν.

Αμέσως μετά την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της συσκευής ένας μικρός χαμός ξέσπασε παγκοσμίως. Αφορμή;

Το AppleWatch είναι ρολόι χειρός, αλλά φοριέται μόνο στο αριστερό χέρι.

Το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού, όμως, είναι αριστερόχειρες; Αλήθεια τι θα συμβεί με αυτούς, που ως γνωστόν φορούν το ρολόι πάντα στο δεξί τους χέρι;

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε, κυρίως στα social media ταυτόχρονα με τη διαπίστωση.

Κάπως έτσι, ο κολοσσός της τεχνολογίας, απάντησε, μέσω εκπροσώπου του ότι η νέα συσκευή, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015, θα μπορεί να φορεθεί και στα δύο χέρια.

Αυτό, όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος, της εταιρείας, θα γίνεται με την εκκίνηση λειτουργίας της συσκευής. Δηλαδή ο κάθε χρήστης της, που θα πρέπει ούτως ή αλλιώς να τη ρυθμίσει την πρώτη φορά που θα βάλει το ρολόι στο χέρι του, θα το φοράει στο δεξί ή αριστερό του χέρι, ρυθμίζοντας και την κατεύθυνση της οθόνης.