X

"Απόβαση" τουριστών από κρουαζιερόπλοια στη Θεσσαλονίκη

2.500 επιβάτες κρουαζιερόπλοιων, έφτασαν από την Κυριακή στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το οποίο αποτέλεσε ενδιάμεσο σταθμό της κρουαζιέρας τους.

Ant1news

Άλλοι 850 τουρίστες έφτασαν σήμερα το πρωί στη  Θεσσαλονίκη, επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου PRINCEDAM. Το πλοίο με 480 άτομα πλήρωμα, έδεσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας ενώ λίγο αργότερα συνέχισε το ταξίδι του με επόμενο σταθμό το λιμάνι της Καβάλας.

Η Θεσσαλονίκη αναδεικνύεται σε πρωταγωνίστρια της κρουαζιέρας για τον Οκτώβριο με 2.500 τουρίστες να έχουν αποβιβαστεί από τρία κρουαζιερόπλοια που έδεσαν στο λιμάνι της πόλης από το πρωί της Κυριακής ως το απόγευμα της Τρίτης

Οι επιβάτες και των τριών πλοίων εκτός από την βόλτα στο κέντρο της πόλης συμμετείχαν και σε εκδρομές που διοργανώθηκαν με προορισμό γειτονικούς αρχαιολογικούς προορισμούς.

Η ύπαρξη τουριστικής κίνησης τέτοιας μορφής, αυτή την εποχή είναι ευεργετική για την αγορά, από την στιγμή που οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων θεωρούνται από τους καλύτερους πελάτες, αναλογικά με τον μικρό χρόνο που παραμένουν σε κάθε λιμάνι.