X

Άρπαξε από τα χέρια της συζύγου του το παιδί τους και εξαφανίστηκε

Σκηνές σοκ τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Ant1news

Άρπαξε το δύο ετών παιδί του από τα χέρια της εν διαστάσει συζύγου του και τράπηκε σε φυγή τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr, η νεαρή κοπέλα από τη Συρία είχε δώσει ραντεβού με τον εν διαστάσει σύζυγό της για να συζητήσουν τα περί διαζυγίου. Μαζί με τη νεαρή ήταν ο θείος της. Ο σύζυγος συνοδευόταν από δυο φίλους του. Η συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών δεν άργησε να ανάψει.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δεκάδων θαμώνων των μαγαζιών της οδού Ολύμπου ο αγριεμένος σύζυγος άρπαξε το δίχρονο παιδί από τα χέρια της νεαρής, μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή. Πλήθος κόσμου έσπευσε να σταματήσει το αυτοκίνητο χωρίς αποτέλεσμα ενώ η μητέρα έσπασε σε λυγμούς.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας και παρέλαβε τη μητέρα και τον θείο της για να δώσουν κατάθεση στο οικείο τμήμα Ασφαλείας. Αμέσως δόθηκε σήμα σε όλα τα περιπολικά να αναζητήσουν το ΙΧ με το οποίο διέφυγε ο πατέρας. Μέχρι ώρας δεν έχει εντοπιστεί.