X

Ολόγραμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αξίας 50 χιλιάδων ευρώ

Η πρόσφατη ομιλία του Τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν στη Σμύρνη με τη χρήση ολογράμματος, η οποία περισσότερο θέμα έγινε στο εξωτερικό παρά στην Τουρκία δεν στοίχισε και τόσο φτηνά!

Ant1news

Ο υπέρμαχος της ταπεινότητας και ο εκφραστής των λαϊκών και φτωχών στρωμάτων της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε περίπου 50 χιλιάδες ευρώ για να βγει το ολόγραμμά του αυτό στην Σμύρνη.

Είναι μία νέα τεχνολογία και -όπως αποκαλύπτει σήμερα ο τουρκικός τύπος- το κάθε λεπτό κοστίζει από 3 χιλιάδες έως 8 χιλιάδες ευρώ.


Η ομιλία του Ερντογάν στη Σμύρνη κράτησε 10 λεπτά και το γεγονός ότι ήταν όρθιος ο Τούρκος πρωθυπουργός, δηλαδή το ολόγραμμα είχε περίπου 2,5 μέτρα ύψος, ‘σήκωσε’ και την τιμή. Υπολογίζεται ότι στοίχισε γύρω στα 50 χιλιάδες ευρώ.


Αυτήν την τεχνολογία την ανέπτυξε η δανέζικη εταιρεία Poly Vision, η οποία έχει παράρτημα και στην Τουρκία και μάλιστα ετοιμάζει και για άλλους 10 πολιτικούς τέτοια ‘εμφάνιση’ ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Ο πρωθυπουργός χρειάστηκε να πάει σε ειδικό στούντιο με ειδικά μηχανήματα για να δώσει την ομιλία του και να βγει το αποτέλεσμα που βγήκε.