X

Ο γιος του Ερντογάν κατέθεσε για το οικονομικό σκάνδαλο

Επιβεβαιώθηκε σήμερα από τον ίδιο το δικηγόρο του γιου του Ερντογάν ότι ο Μπιλάλ έδωσε κατάθεση στον εισαγγελέα.

Ant1news



Ο δικηγόρος του Μπιλάλ Ερντογάν έστειλε επιστολή στο τουρκικό πρακτορείο «Αναντολού», λέγοντας ότι ο γιος του Ερντογάν κατέθεσε στις 5 Φεβρουαρίου στον εισαγγελέα που ερευνά το σκάνδαλο δωροδοκίας στην Τουρκία.

Στην επιστολή αναφέρεται ακόμα ότι ο Μπιλάλ Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα μιας εκστρατείας λιντζαρίσματος του πατέρα του.

Αρνήθηκε τα πάντα και είπε ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του και σε λίγο καιρό θα αποδείξει ότι όλα είναι ψέματα.

Ο γιος του Ερντογάν θα κάνει μήνυση στους εισαγγελείς

Και η… ερντογανική αντεπίθεση συνεχίζεται. Ο Τούρκος πρωθυπουργός ανακοίνωσε χθες το βράδυ σε δείπνο ότι ο γιος του, Μπιλάλ, μαζί με τους γιους των άλλων 4 υπουργών, που συνελήφθησαν για το σκάνδαλο δωροδοκίας, θα μηνύσουν τους εισαγγελείς που διέταξαν τις έρευνες, ζητώντας αποζημίωση.

Σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή της «Χουριέτ» σε άρθρο του σήμερα, υποστηρίζει ότι ο Μπιλάλ Ερντογάν τελικά πήγε και κατέθεσε στον εισαγγελέα, την Τρίτη. Η κατάθεση έγινε με άκρα μυστικότητα και δεν εμφανίστηκε άλλος εκτός από τον ίδιο το γιου του Τούρκου πρωθυπουργού και τον δικηγόρο του.