X

Νέα ηχογραφημένη συνομιλία συγκλονίζει την Τουρκία

Νέα ηχογραφημένη συνομιλία μεταξύ του Μπιλάλ Ερντογάν και του μεσάζοντα για την αγορά νησιού 900 στρεμμάτων στο Αιγαίο συγκλονίζει την Τουρκία.

Ant1news

Η ηχογραφημένη συνδιάλεξη δημοσιεύθηκε στο YouTube από ανώνυμο χρήστη και αποτελεί την τρίτη κατά σειρά συνομιλία που καίει τον τούρκο πρωθυπουργό.

Τα μεγαλεπίβολα σχέδια του υιού Ερντογάν ήταν να στήσει επιχείρηση στα νησιά με ανεμογεννήτριες... Οι δύο φίλοι και συνομιλητές μάλιστα στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί και σε άλλες διαπλεκόμενες αγοραπωλησίες.

Ο Ταγίπ Ερντογάν υποστηρίζει ότι έχει υπάρξει θύμα εκβιασμού και πιστεύει ότι πρόκειται για παγίδα οργανωμένη από το δίκτυο του υπ' αριθμόν ένα εχθρού του, Φετουλάχ Γκιουλέν, η αντιπολίτευση του ζητά να παραιτηθεί και να αρθεί το απόρρητο των συνομιλιών του αλλά εκείνος απαντά με γενικολογίες…



Όσον αφορά στη δικαστική έρευνα για το σκάνδαλο διαφθοράς, πέντε άτομα, περιλαμβανομένων των γιων δύο πρώην υπουργών, που είχαν συλληφθεί τον Δεκέμβριο, αφέθηκαν ελεύθερα την Παρασκευή με περιοριστικούς όρους.