X

Οδηγίες για την πρώτη νύχτα του γάμου από το τουρκικό υπουργείο Υγείας

Συμβουλές για την πρώτη νύχτα του γάμου δίνει το τουρκικό υπουργείο Υγείας με ανακοίνωσή του.

Ant1news



Σε σχετικό έγγραφό του με τίτλο «Συμβουλές πριν το γάμο», που εξέδωσε πρόσφατα το τουρκικό υπουργείο Υγείας, συνιστά στους Τούρκους πολίτες να μην παντρεύονται  συγγενείς τους, ενώ δίνει και οδηγίες στα ζευγάρια ειδικά για την «πρώτη νύχτα» του γάμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που επικαλείται η «hurriyetdailynews.com», ένας στους πέντε γάμους στην Τουρκία είναι μεταξύ συγγενών. «Οι ενδοοικογενειακοί γάμοι είναι ως επί το πλείστον μεταξύ πρώτου βαθμού συγγενών», αναφέρεται και προστίθεται πως «αυξάνουν τον αριθμό σπάνιων γενετικών νόσων».

Επιπλέον, παρέχονται συμβουλές για την πρώτη νύχτα του γάμου. «Και οι δύο πλευρές πρέπει να συμπεριφέρονται απαλά και με κατανόηση μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της πρώτης επαφής, καθώς αναγνωρίζουν για πρώτη φορά ο ένας το σώμα του άλλου και δεν γνωρίζουν πως θα αντιδράσουν».

Οι σύντροφοι πρέπει να λαμβάνουν έγκριση από την άλλη πλευρά όσον αφορά στην σεξουαλική τους συμπεριφορά, προστίθεται και επισημαίνεται ότι το να μην υπάρχει «καταπίεση» είναι ευπρόσδεκτο.

Ακόμη υπογραμμίζεται ότι «[πρέπει να] είναι πιστοί. [Πρέπει να] νοιάζονται για την ευχαρίστηση του συντρόφου τους. «[πρέπει να] προστατεύουν το ταίρι τους από σωματική και πνευματική βλάβη. [Πρέπει να] προστατεύουν ο ένας τον άλλον από αφροδίσια νοσήματα και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη».