X

Έθαψαν ζωντανό 16χρονο γιατί αρνήθηκε να παντρευτεί τη φίλη του

Τον βασάνισαν, τον μαχαίρωσαν 65 φορές και τον έθαψαν ζωντανό.

Ant1news


Φριχτό τέλος είχε μια ιστορία εφηβικής αγάπης στη δυτική Τουρκία. Ο 16χρονος από το Ντενιζλί απήχθη, βασανίστηκε και θάφτηκε ζωντανός από τους συγγενείς της συνομήλικης αγαπημένης του. 

Αιτία η ολοκληρωμένη σχέση των δύο εφήβων και η άρνηση του νεαρού να παντρευτεί τη φίλη του, όπως υποστηρίζει η οικογένεια του κοριτσιού. 

Ο νεαρός Τούρκος εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα και το πτώμα του ανακαλύφθηκε μέσα σε δάσος την Κυριακή. Τον είχαν μαχαιρώσει 65 φορές πριν τον θάψουν ζωντανό. Ο θάνατός του  προήλθε από ασφυξία καθώς οι πνεύμονές του 16χρονου γέμισαν με χώμα, όπως αποκάλυψε η προκαταρκτική έρευνα της αστυνομίας. 

Το έγκλημα «έγινε για λόγους τιμής. Το έχω μετανιώσει. Δεν θα έπρεπε να φθάσω στο σημείο να κάνω κάτι τέτοιο», είπε ο πατέρας του κοριτσιού που ομολόγησε ότι ο 16χρονος ήταν ζωντανός και μιλούσε μέχρι τη στιγμή που τον έθαψαν.

Στην Τουρκία οι «φόνοι τιμής» είναι ένα φαινόμενο που δεν έχει εκλείψει αν και συνήθως τα θύματα τέτοιους είδους εγκλημάτων είναι γυναίκες, που κατηγορούνται για «ανήθικες» πράξεις.