X

Σοκ από εν ψυχρώ δολοφονία 25χρονης από αστυνομικούς

Άνδρες της τουρκικής αντιτρομοκρατικής πυροβόλησαν νεαρή κοπέλα, επειδή τους ζήτησε να καλύψουν τα παπούτσια τους πριν μπουν στο σπίτι της για έρευνα! Σοκάρει το βίντεο.

Ant1news

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η δημοσιοποίηση ενός βίντεο που καταγράφει την εν ψυχρώ δολοφονία μίας 25χρονης γυναίκας από μέλη της αντιτρομοκρατικής.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της για έλεγχο και την πυροβόλησαν όταν, σύμφωνα με την οικογένειά της, τους ζήτησε να καλύψουν τα παπούτσια τους για να μπουν μέσα.

Οι αρχές θεωρούσαν ότι στο συγκεκριμένο σπίτι κρυβόταν ένα μέλος της οργάνωσης του Λαϊκού Απελευθερωτικού Επαναστατικού Μετώπου. Μάλιστα, αρχικά δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα με τους ενοίκους, που τους επέτρεψαν να μπουν και να ερευνήσουν την οικεία.

Στην πορεία όμως και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα στο σπίτι, ένας εκ των αστυνομικών πυροβόλησε την κοπέλα στο στήθος. Οι συγγενείς της άρχισαν να ουρλιάζουν και να πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς, αναγκάζοντάς τους να αποχωρήσουν από το σπίτι.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, ενώ δύο ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Η οικογένειά της κατέθεσε ότι πυροβολήθηκε στο στήθος όταν ζήτησε από τους αστυνομικούς να καλύψουν τα παπούτσια τους πριν μπουν στο σπίτι. Η αντιτρομοκρατική από την πλευρά της αναφέρει ότι πυροβολήθηκε μετά από καυγά με μέλος της οικογένειας που επιχείρησε να τους πάρει το όπλο.