X

Έκλεισε η γέφυρα του Βοσπόρου για τρομοκρατική απειλή

Συναγερμό σήμανε η τουρκική Αστυνομία. Εντοπίστηκε ύποπτο αυτοκίνητο. Ανησυχία από νέα προειδοποίηση της πρεσβείας των ΗΠΑ για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα.

Ant1news

Η τουρκική Αστυνομία σταμάτησε την κυκλοφορία στη μεγαλύτερη γέφυρα του Βοσπόρου, καθώς διεξάγει έρευνα σε ένα αυτοκίνητο που ήταν εγκαταλελειμμένο πάνω στη γέφυρα και θεωρείται ύποπτο ότι είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά.

Έχει δημιουργηθεί ένα απίστευτο κομφούζιο αυτή τη στιγμή και όλες οι τηλεοράσεις έχουν διακόψει το πρόγραμμα και μεταδίδουν ζωντανά την κατάσταση πάνω στη γέφυρα και ό,τι πληροφορίες υπάρχουν σχετικά με τον έλεγχο του ύποπτου οχήματος.

Το αυτοκίνητο, λευκού χρώματος, ήταν κλειδωμένο και έχει πινακίδα με αριθμό 59, που σημαίνει ότι είναι από τη Ραιδεστό (ανατολική Θράκη).

Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι η Αστυνομία αναζητά και τρίτο δράστη της φονικής επίθεσης. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες έλεγαν, έναν άνδρα και μία γυναίκα, που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, αλλά τις τελευταίες ώρες λέγεται ότι υπήρχε και τρίτος δράστης, χωρίς όμως να έχουν δοθεί περαιτέρω στοιχεία.