X

Ομολόγησε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι βίασε και σκότωσε 4χρονη (Βίντεο)

Αναπάντεχη εξέλιξη στον “αέρα” τηλεοπτικής εκπομπής. 50χρονος ομολόγησε φρικιαστικό έγκλημα και συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο πλατό.

Ant1news

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την θηριωδία που διέπραξε ένας Τούρκος, ο οποίος ομολόγησε σε τηλεοπτική εκπομπή τον βιασμό και την δολοφονία ενός τετράχρονου κοριτσιού.

Ο δράστης είναι ο ο Χικμέτ Ακτούρκ ο οποίος, αφού βίασε την τετράχρονη Ιρμάκ Κουπάλ ,την σκότωσε και πέταξε το άψυχο σωματάκι της στα σκουπίδια. Όμως όταν πήγε την επόμενη μέρα να δει εάν είχε αδειάσει ο κάδος, είδε πως το πτώμα της μικρής ήταν ακόμη εκεί, τότε το πήρε και πήγε και το έθαψε σε έναν αμπελώνα. Αυτό που δεν ήξερε είναι ότι στο σημείο υπήρχε κρυφή κάμερα που κατέγραφε την κίνηση στο δρόμο, στην επαρχία Μανίσα της Τουρκίας.

Την αποκάλυψη για το αποτρόπαιο έγκλημα του, την έκανε στην τηλεοπτική εκπομπή της Μουγκέ Ανλί, που ειδικεύεται σε εξαφανίσεις ατόμων. Η Μουγκέ κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, με τον Χιμέτ να “σπάει” τελικά την σιωπή του.

 

 

Ο δράστης, αφού ένιωσε ασφάλεια στο στούντιο και αφού δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι και ο ίδιος είχε κακοποιηθεί σε παιδική ηλικία από τον πατέρα του, αποκάλυψε ακόμη και το σημείο όπου είχε θάψει το άψυχο σώμα της μικρής Ιρμάκ.

 

Στο στούντιο βέβαια κατέφθασε η Αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον παιδεραστή δολοφόνο και τον οδήγησε στο τμήμα όπου και ομολόγησε επίσης την πράξη του.