X

Σάλος στην Τουρκία για το… βλέμμα ενός παιδιού στον Ερντογάν!

Έχασε τον πατέρα του στη διπλή επίθεση και δέχθηκε τα συλλυπητήρια του Ερντογάν με τον δικό του τρόπο! "Πόλεμος" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη διαγωγή του!

Ant1news

Ένα παιδί που έχασε τον πατέρα του στις επιθέσεις του Σαββάτου δέχθηκε σφοδρότατη επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή… κοίταξε στραβά τον Ταγίπ Ερντογάν!

Η φωτογραφία αυτή έχει γίνει θέμα σήμερα στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς δείχνει το γιο ενός από τα θύματα των επιθέσεων του Σαββάτου να «στραβοκοιτάζει» τον Ερντογάν, την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος του δίνει το χέρι του για να τον συλλυπηθεί για τον πατέρα του.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη, υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος εξαπολύουν δριμύτατη επίθεση στο παιδί, λέγοντας ότι έδειξε μεγάλη ασέβεια και εχθρική στάση απέναντι στον πρόεδρο της χώρας!

Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Ο νέος φαίνεται να μισεί το «Βασιλιά» (Reis, όπως είναι το ψευδώνυμο του Ερντογάν). Αν ήταν έτσι δασκαλεμένο από την οικογένειά του, τότε θα πρέπει να διαταχθεί έρευνα κατά της οικογένειάς του».