X

Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού της Κωνσταντινούπολης

Οι φωτογραφίες του είναι από κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης. Θρήνος στις κηδείες των θυμάτων.

Ant1news

Στη δημοσιότητα έδωσε η τουρκική αστυνομία φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη.

Πρόκειται για φωτογραφίες από κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Πόλης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη.

Λίγο νωρίτερα είχε δημοσιοποιηθεί βίντεο που δείχνει τον δράστη να εισβάλει πυροβολώντας στο club Reina.

Νωρίτερα το απόγευμα ξεκίνησαν οι κηδείες των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στο μακελειό, με τους συγγενείς τους να τους αποχαιρετούν με θλίψη, αλλά και οργή για τον άδικο θάνατο τους.

 

 

Φωτογραφίες θυμάτων που βρήκαν το θάνατο από τα πυρά του δράστη στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, δημοσιεύουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Τουλάχιστον 39 είναι οι νεκροί από το μακελειό που συνέβη στην πιο διάσημη ντισκοτέκ της Κωνσταντινούπολης την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι διασκέδαζαν μετά την αλλαγή του χρόνου.

Δεκαπέντε από τα θύματα ήταν ξένοι και μόλις πέντε Τούρκοι.

Από τους ξένους, ένα από θύματα είναι από το Ισραήλ, ενώ πολλοί είναι από τη Μέση Ανατολή. Από τη Σαουδική Αραβία, το Μαρόκο, το Λίβανο και τη Λιβύη.

Ανάμεσα στους νεκρούς ο αστυνομικός Μπουράκ Γιλντίζ, 21 χρονών, ο οποίος είχε αποφοιτήσει από τη σχολή πριν από ενάμιση χρόνο. 

Πριν από 3 εβδομάδες όταν έχασε τους συναδέλφους του στο στάδιο Μπεσίκτας είχε γράψει στο facebook: «Η θλίψη που αφήσατε στα μάτια μας, έγινε φωτιά μέσα στην καρδιά μας. Το μίσος μας θα μείνει ζωντανό. Μακάρι ο Αλλάχ να δώσει υπομονή στις οικογένειές σας. Η θέση σας είναι στον παράδεισο, αδελφοί μου».

 

 

Συγκλονίζει η ιστορία του υπεύθυνου ασφαλείας Φατίχ Τσακμάκ  ο οποίος είχε γλιτώσει από την επίθεση στο Μπεσίκτας στις 10 Δεκεμβρίου, αλλά η άτυχη η μοίρα τον περίμενε στο Reina.

Ο Τσακμάκ θα βρίσκονταν στο στάδιο της Μπεσίκτας εκείνο το βράδυ, αλλά για προσωπικούς λόγους είχε πάρει άδεια, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

  

Ο σερβιτόρος Κενάν Κουτλούκ δούλευε στο Ρέινα. Ήταν παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Στην πρώτη από τις φωτογραφίες είναι με το διάσημο Τούρκο τραγουδοποιό Ζουλφί Λιβανελί.

 

 

 

Η Χατιτζέ Καρτζιλάρ υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι επίσης εργαζόταν στο κέντρο.

 

  

Ο Μουσταφά Σεζγκίν Σεϋμέν αρραβωνιάστηκε στις 21 Μαΐου. Είχε πάει στο κλαμπ με την μνηστή  του η οποία τραυματίστηκε.

 

 

 

Συγγενείς των θυμάτων μετέβησαν στο νοσοκομείο. Αγκαλιασμένοι, προσπαθούν να συνειδηοτποιήσουν τι έχει συμβεί. Αδυνατούν να πιστέψουν οτι απο τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τους ανθρώπους τους.