X

Όχλος λιντσάρισε Τούρκο σχεδιαστή μόδας γιατί γιόρτασε την Πρωτοχρονιά (βίντεο)

Τόλμησε να κάνει Πρωτοχρονιά στην ελεύθερη Λευκωσία και να το ανακοινώσει καταγγέλλοντας τον «σκοταδισμό» που κυριαρχεί στην Τουρκία.

Ant1news

Μια ακόμα απόδειξη του «Μεσαίωνα»  στον οποίο διολισθαίνει με αυξανόμενη ταχύτητα η τουρκική κοινωνία, είναι το απίστευτης αγριότητας περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, με θύμα τον γνωστό σχεδιαστή μόδας, Μπαρμπαρός Σανσάλ.

Ένας όχλος περίμενε την άφιξη του αεροπλάνου που τον μετέφερε από τα κατεχόμενα της Κύπρου και τον λιντσάρισε, στην ουσία γιατί έκανε Πρωτοχρονιά στην ελεύθερη Κύπρο, στηλιτεύοντας σε μήνυμα του τις αναχρονιστικές αντιλήψεις που εδραιώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Τουρκία.

Κι όλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά το μακελειό στο club Reina, που στοίχισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους που γιόρταζαν την αλλαγή του χρόνου κι ενώ στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης κυκλοφορούσαν αφίσες που προέτρεπαν τους μουσουλμάνους να μην γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά γιατί δεν αρμόζει σε Μουσουλμάνους.

 

Η περιπέτεια του Σανσάλ ξεκίνησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όταν ανήρτησε ένα βίντεο που έλεγε ότι λόγω της καταπίεσης στα κατεχόμενα που βρισκόταν θα πήγαινε να αλλάξει χρονιά στη Λευκωσία, στην ελεύθερη Κύπρο, συμπληρώνοντας, «εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στο σκατά  σου Τουρκία».

 

Οι τουρκοκυπριακές αρχές τον απέλασαν το ίδιο βράδυ και τον επιβίβασαν σε αεροπλάνο με προορισμό το αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης.

Πριν καλά – καλά κατέβει από τη σκάλα του αεροπλάνου που τον μετέφερε, ένας εξαγριωμένος όχλος που άγνωστο πως βρέθηκε στο διάδρομο προσγείωσης του επιτέθηκε και τον λιντσάρισε μπροστά στα μάτια των αστυνομικών.

 

 

Οι αστυνομικοί μόλις ο όχλος έκανε τη δουλειά… του τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Μέσα σε όλα αυτά εμφανίστηκε και ο δήμαρχος της Άγκυρας και κολλητός του Ερντογάν, Ιμπραΐμ Μελίχ Γκοκτσέκ (Πρόεδρος της Οσμάνλισπορ, που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους “32” του Europa League) και κάλεσε τον παθόντα να μην προκαλεί τον τουρκικό λαό!