X

Σύμβουλος Ερντογάν: ο Τσίπρας πούλησε την Ελλάδα

«Ξαναχτύπησε» ο Μπουλούτ που δήλωσε ότι ο Τσίπρας έκανε τους Έλληνες σκλάβους. Μακάρι να σηκωνόντουσαν οι 300 του Λεωνίδα να έβλεπαν την κατάσταση, είπε.

Ant1news

Συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του ο σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγίτ Μπολούτ, κι αυτή τη φορά αναφερόμενος στην Ελλάδα και ειδικά στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, του καταλόγισε ότι, «πούλησε την Ελλάδα στους ιμπεριαλιστές».

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, ο Μπουλούτ σε τηλεοπτική του συνέντευξη κι αφού πολλές φορές είπε ότι η Τουρκία δεν έχει πρόβλημα με τη γειτόνισσα Ελλάδα, τα βάζει με τους ιμπεριαλιστές που τρύπωσαν στη χώρα μας, γιατί τους άφησε ο «Πρωθυπουργός χωρίς γραβάτα».

«Με τους Έλληνες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ο Έλληνας σήμερα είναι ένας καταπιεσμένος άνθρωπος. Οι Έλληνες σήμερα είναι σαν να μην υπάρχουν. Όλες οι αποφάσεις παίρνονται από αλλού. Όλα τα αεροδρόμια έχουν περάσει σε χέρια Γερμανών, οι εταιρείες, όλες οι τράπεζες. Δεν υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα σήμερα.

Υπάρχει μια ταινία με τους 300 του Λεωνίδα. Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα και να έβλεπαν την κατάσταση της Ελλάδας, με έναν πρωθυπουργό χωρίς γραβάτα, που έκανε ό,τι του είπαν το ΔΝΤ και η Ε.Ε. Την πούλησε την Ελλάδα, το λέω ανοιχτά. Ήρθε ο Άγλλος, υπέγραψε όλες τις συμφωνίες και σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν τίποτα. Τίποτα δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Είναι όλοι σκλάβοι», υπογράμμισε ο Μπουλούτ.

Στη συνέχεια εκφράζει την αμέριστη αγάπη του για τους Έλληνες, λέγοντας ότι δεν είναι εχθροί και δίνοντας ένα μάθημα αδελφοσύνης μεταξύ των δύο λαών…

«Οι Έλληνες δεν είναι εχθροί μας. Τον παππού μου τον σκότωσαν Έλληνες, αλλά ο πατέρας μου με πήρε και μου είπε και τον παππού σου τον σκότωσαν οι Έλληνες αλλά ο Γιώργος που είναι στην ηλικία σου δεν φταίει, δεν θα είσαι εχθρός του.

Όταν περάσεις τα Ύψαλα, είναι η Ελλάδα, είναι οι γείτονές μας. Και ο μπάρμπας εκεί κάθεται στο καφενείο με το καπέλο του και πίνει τον καφέ του και ο θείος στα Ύψαλα κάθεται με το καπέλο του και πίνει τον καφέ του. Δεν έχουν καμιά διαφορά. Επομένως εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Ελλάδα. Έχουμε πρόβλημα με τις ιμπεριαλιστικές χώρες που βρίσκονται πίσω από την Ελλάδα.

Έχουμε πρόβλημα με τους Βρετανούς που έβαλαν τον ελληνικό στρατό στις αρχές του 1900 σε αυτή την περιοχή. Έχουμε πρόβλημα με εκείνους που παίζουν τα ίδια παιχνίδια. Έχουμε πρόβλημα με τον ιμπεριαλισμό».

Τα «έβαλε» επίσης με την Ε.Ε. που δεν μπορεί να αποδεχθεί τους μουσουλμάνους και τη θρησκεία τους.

«Ακόμη και στην Κωνσταντινούπολη η Ε.Ε. δεν είναι δυνατόν να αποδεχτεί ότι υπάρχουν Τούρκοι. Κάποιος που δεν μπορεί να αποδεχτεί το μουσουλμανικό εζάνι (προσευχή) στην Κωνσταντινούπολη, για ποια λύση μιλά στην Κύπρο; Υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη χτυπάνε το κεφάλι τους επειδή στην Κωνσταντινούπολη ακούγεται το εζάνι», συμπλήρωσε.