X

Πρωτοσέλιδο της Σαμπάχ με καταζητούμενους τους δύο Τούρκους κομάντος

Ενώ οι φωτογραφίες τους εμφανίζονται μαζί με άλλων 16 αξιωματικών ως πρωταγωνιστών του πραξικοπήματος, δεν περιλαμβάνονται μεταξύ των κατηγορουμένων.

Ant1news

 

Η τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ» με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της αναφέρεται στους δυο Τούρκους κομάντος που σύμφωνα με την εφημερίδα πέρασαν ως πρόσφυγες στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου και ζήτησαν πολιτικό άσυλο 5 μέρες μετά.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, ενώ σε δημοσίευμα της εφημερίδας  εμφανίζονται οι φωτογραφίες τους μαζί με άλλων 16 αξιωματικών που φέρονται να πρωταγωνίστησαν στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, οι δυο κομάντος δεν ήταν μεταξύ αυτών στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Στην ηλεκτρονική της σελίδα η «Σαμπάχ» υπό τον τίτλο, «η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει τους πραξικοπηματίες», αναφέρεται στην απόρριψη του αιτήματος έκδοσης των 8 Τούρκων στρατιωτικών, από την ελληνική δικαιοσύνη, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του άρθρου επικεντρώνεται στο τελευταίο συμβάν με τους δυο κομάντος.