X

Ο Ερντογάν διαπληκτίστηκε με γυναίκα για το “Όχι” στο δημοψήφισμα (βίντεο)

Έναν έντονο διάλογο είχε με γυναίκα ο Ερντογάν, όταν άρχισε να κατηγορεί εμμέσως τον ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος!

Ant1news

Ένταση προκλήθηκε σε περίπτερο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP), το οποίο επισκέφθηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Για 15 λεπτά συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους στο περίπτερο του «Όχι», ώσπου, όταν άρχισε να κατηγορεί εμμέσως τον ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, λέγοντας «Ο πρόεδρός σας είναι ψεύτης», μια γυναίκα του κόμματος τού απάντησε ότι «ο πρόεδρος μας δεν είναι εδώ, τον προσβάλλετε».

Η ίδια γυναίκα τον κατηγόρησε ότι προσβάλλει και τις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί, με τον Ερντογάν να συνεχίζει την επίθεση τονίζοντας ότι τόσο ο Κιλιτσντάρογλου, όσο και η ίδια είναι ψεύτες!

Η γυναίκα δεν δίστασε να περάσει στην αντεπίθεση: «Στην πραγματικότητα εσείς λέτε ψέματα» του είπε και τόνισε ότι ο Κεμάλ είναι πολύ καθωσπρέπει άνθρωπος. «Κατά την άποψή σου..», απάντησε ο Τούρκος Πρόεδρος και στη συνέχεια, γύρισε αλλού μονολογώντας.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, ο Ερντογάν επηρεάστηκε τόσο από το περιστατικό που αναφέρθηκε στην ομιλία του στη συγκεκριμένη επίσκεψή του στο περίπτερο του «Όχι»: «Τους ρώτησα γιατί λένε όχι και εκείνοι απάντησαν ότι θέλουν μια σύγχρονη Τουρκία και τους είπα “Δηλαδή τώρα δεν έχετε μια σύγχρονη Τουρκία; Τί σας λείπει; Έχετε δρόμους, γέφυρες, γρήγορο τρένο, σχολεία δεν έχετε;” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τον διαπληκτισμό: