X

Επιστάτης δημοτικού σχολείου κακοποίησε 50 μαθήτριες

Τη φρίκη έζησαν δεκάδες κορίτσια, ηλικίας 8 έως 12 ετών στα χέρια 43χρονου που ικανοποιούσε πάνω στα κορμάκια τους τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Ant1news

Φρίκη και όχι μόνο προκαλεί η είδηση της κακοποίησης 50 κοριτσιών, ηλικίας 8 έως 12 ετών από επιστάτη σε δημοτικό σχολείο στην επαρχία Ντερίκ στην νοτιοανατολική Τουρκία.  

Σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan, την αρρωστημένη δράση του αποκάλυψε ένα από τα κορίτσια, το οποίο βρήκε το θάρρος να μιλήσει στην οικογένεια του για τη φρίκη που έζησε στα χέρια του 43χρονου άντρα.

Όταν η οικογένεια του κοριτσιού ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου, ο διευθυντής ανέλαβε να μιλήσει με συμμαθήτριες της ανακαλύπτοντας ότι τα θύματα του επιστάτη ανέρχονται σε τουλάχιστον 50.

Ήδη τα κορίτσια έχουν καταθέσει στην εισαγγελέα παρουσία παιδοψυχολόγου για τα όσα πέρασαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές στα χέρια του 43χρονου.

Είχε προηγηθεί τον Φεβρουάριο η σύλληψη του διευθυντή Λυκείου στην Άγκυρα, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση 100 κοριτσιών και πλέον κρατείται σε φυλακή της τουρκικής πρωτεύουσας.