X

Επιθεώρηση του “Θαλασσόλυκου” από τον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ(βίντεο)

Ο Χουλουσί Ακάρ παρακολούθησε κατά την διάρκεια της νύχτας την άσκηση «Θαλασσόλυκος 2017». Τι αναφέρει στο μήνυμά του.

Ant1news

Την άσκηση "Θαλασσόλυκος 2017" από το πολεμικό πλοίο ‘Κεμάλρέις’, το οποίο βρίσκεται στο Αιγαίο παρακολούθησε κατά τη διάρκεια της νύχτας ο αρχηγός του τουρκικού στρατού, Χουλουσί Ακάρ.

Σε μήνυμά του προς τις ένοπλες δυνάμεις που συμμετέχουν στην άσκηση είπε:

«Τα ηρωικά μέλη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και των άλλων δυνάμεων ασφαλείας θα συνεχίσουν Ενωμένοι να κάνουν αυτό που απαιτείται και έχουν καθήκον να κάνουν για την ασφάλεια και την ενότητα του έθνους, για την ασφάλεια και την ενότητα της χώρας μας. Για εμάς είναι σημαντικό ο αμοιβαίος σεβασμός στην ειρήνη, στις σχέσεις καλής γειτονίας, στα δικαιώματα και συμφέροντα».

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, ανέφερε επίσης ότι στην άσκηση συμμετέχουν 79 πλοία, 4 αεροσκάφη του λιμενικού, 20 ελικόπτερα και 30 μαχητικά των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

«Συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας με όλους μας τους γείτονες, έχοντας ως αρχή τη φιλία και την ειρήνη. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να εξοντώσουμε και τον τελευταίο τρομοκράτη», είπε στο μήνυμά του ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας.