X

Ερντογάν: χωρίς την επιστροφή των γκιουλενιστών ας μην περιμένουν τίποτα από εμάς

Η πρώτη ομιλία Ερντογάν στην ΚΟ του ΑΚΡ. Με συνθήματα και τραγούδια τον αποθέωσαν οι βουλευτές του.

Ant1news

Προειδοποίηση προς τις χώρες που έχουν διαφύγει γκιουλενιστές απηύθυνε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, Ερντογάν, λέγοντας να μην περιμένουν να πάρουν από την Τουρκία ό,τι ενδεχομένως ζητήσουν στο άμεσο μέλλον, αν δεν τους εκδώσουν πρώτα.

«Θέλουμε να μας τους επιστρέψετε. Αν το κάνετε καλώς, αν όχι, τότε συγνώμη αλλά δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ούτε εμείς σε ό,τι μας ζητηθεί, είπε ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, όπως μεταδίδει η ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

 Πρόκειται για την πρώτη ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΡ αφότου επέστρεψε τρία χρόνια μετά στην προεδρία του κόμματος.

Υποστηρικτές του ΑΚΡ καταχειροκροτούσαν τον Ταγίπ Ερντογάν και φώναζαν ρυθμικά “Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν” και έλεγαν το σύνθημα “Είσαι ένα τραγούδι που θα κρατήσει για πάντα”.

Κατά την έξοδό του από τη βουλή ο Τούρκος Πρόεδρος απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Σε ερώτηση για τις πληροφορίες για ανασχηματισμό, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι «υπεύθυνος για ανασχηματισμό είναι ο πρωθυπουργός» και χαμογέλασε.