X

Ανατροπή λεωφορείου στην Τουρκία

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους ενώ πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν. Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος.

Ant1news

Φωτογραφία αρχείου

Τουλάχιστον 6 άνθρωποι σκοτώθηκαν κι άλλοι 36 τραυματίστηκαν σήμερα από την ανατροπή λεωφορείου στην επαρχία της Αμάσειας στην Τουρκία.

Το λεωφορείο που ανήκει σε τουριστικό πρακτορείο, ταξίδευε από την Κωνσταντινούπολη στην Σαμψούντα της Μαύρης Θάλασσας, όταν στις 06.45 σήμερα το πρωί βγήκε από το δρόμο του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο κοντά στην περιοχή Καγιάντουζού, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, το λεωφορείο είχε μόλις ξεκινήσει την πορεία του, μετά από στάση που είχε πραγματοποιήσει, και ο οδηγός του ήταν πάρα πολύ ηλικιωμένος. Μάλιστα απορούσαν πώς η εταιρεία είχε εμπιστευτεί το λεωφορείο σε έναν τέτοιο οδηγό. Δεν έτρεχε αλλά ξαφνικά έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν σωστικά συνεργεία για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες, ακόμη και από τα παράθυρα, αλλά και ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα γειτονικά νοσοκομεία.