X

Αποκλειστικό ΑΝΤ1: συνωμοσία για “θερμό επεισόδιο” στο Αιγαίο αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος (βίντεο)

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν τα λεγόμενα του, ενώ ο Ερντογάν απειλεί με πόλεμο αν δημιουργηθεί κουρδικό κράτος.

Ant1news

Από τον Δεκέμβριο του 2002, το βαθύ κράτος στην Τουρκία με πλοκάμια στον στρατό και τις μυστικές υπηρεσίες αποφάσισε να προκαλέσει πόλεμο με την Ελλάδα για να ρίξει την κυβέρνηση του τότε νέου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν.

Η επιχείρηση "Καταιγίδα" είχε στόχο τον ελληνοτουρκικό πόλεμο για να πληγεί ο Ερντογάν. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποσκούρτ, αποκαλύπτει τα σενάρια του σκοτεινού σχεδίου που τελικά ματαιώθηκε. 

Οι εχθροί του Ερντογάν τότε, είναι οι σύμμαχοι του Ερντογάν τώρα αποκαλύπτει ο Μποσκούρτ. Οι παλιοί εχθροί, οι νεοεθνικιστές και ο σουλτανος, φίλιωσαν… 

Μετά το πραξικόπημα, για εσωτερική κατανάλωση ο Ερντογάν πρέπει να αποκτήσει το κύρος του χαλίφη. Και αυτό για την Ελλάδα είναι ένας αστάθμητος παράγων. 

Τουρκικές προκήσεις στο Αιγαίο 

Πάντως, οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις στο Αιγαίο με αμείωτο ρυθμό. Την Τετάρτη ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσεως και πέταξε πάνω από τους Ανθρωποφάγους, του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων και τρία λεπτά αργότερα πάνω από το Αγαθονήσι, στα 19.000 πόδια.

Τουρκική απειλή κατά ενός κουρδικού κράτους  

Την ίδια ώρα, η Τουρκία απειλεί με στρατιωτική σύρραξη, στην περίπτωση που δημιουργηθεί ανεξάρτητο κουρδικό κράτος μεταξύ Συρίας, Ιράκ και Ιράν, με τον Ταγίπ Ερντογάν ήδη, να απειλεί θεούς και δαίμονες…