X

Κιλιτσντάρογλου σε Καμμένο: έρχομαι… το 2019 να τα πάρω όλα!

Νέα ιταμή πρόκληση, αυτή τη φορά από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας. Τα έβαλε και με τον Ερντογάν που "φοβάται" να απαντήσει στους Έλληνες.

Ant1news

Ακόμα δεν μπορούν να «χωνέψουν» οι Τούρκοι την δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος από τη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα είχε πει μεταξύ άλλων «μολών λαβέ», αναφερόμενος στις τουρκικές διεκδικήσεις για τα νησιά του Αιγαίου.

Μετά τον βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Ενγκίν Αλτάι, ο οποίος είχε προκαλέσει λέγοντας «όπως ήρθαν οι Έλληνες, έτσι θα φύγουν», αναφερόμενος στα ελληνικά νησιά, την «σκυτάλη» πήρε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Όπως μεταδίδει η ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, ο κ. Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε σήμερα, «η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε ‘Έλα και πάρ’ τα’ (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο ‘Μολών λαβέ’. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε».

Ο κ. Κιλιτσντάρογλου επικρίνοντας στη συνέχεια και τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, είπε, «από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει. Πού είναι ότι είσαι ηγέτης του κόσμου;».