X

Ερντογάν: θα θάψουμε τους υποκριτές στις 24 Ιουνίου

“Ξεσπάθωσε” ο Ταγίπ Ερντογάν κατά του αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές, καθώς κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία.

Ant1news

Με “κοσμητικά επίθετα” στόλισε τους αντιπάλους του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία στην γειτονική Τουρκία.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη, ο Τούρκος Πρόεδρος καταφέρθηκε εναντίον του υποψηφίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μουχαρέμ Ιντζέ, στη διάρκεια ομιλίας του στην Καισάρεια. Μεταξύ άλλων ο Ερντογάν είπε: «Πού είναι αυτός ο Πρόεδρος; Πού είναι αυτός ο υποψήφιος; Αδέλφια μου, ψυχές μου. Όπως είπε και Ζιγιά Πασά (Οθωμανός ποιητής): Όσο και να βαράς το σαμάρι και πάλι ο γάιδαρος, γάιδαρος μένει. Είπε και το άλλο: Εμείς μιλάμε με τα έργα μας. Εμείς στεκόμαστε απέναντι στο έθνος έχοντας να δείξουμε έργα. Δεν ξέρω… ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τί έχει να δείξει στο έθνος;».

Στη συνέχεια κατηγόρησε κάποιους, τους οποίους δεν κατονόμασε, ότι συνωμοτούν προκειμένου να φέρουν τη διχόνοια στην Τουρκία. «Αλλά αυτούς τους υποκριτές θα τους θάψουμε, όλοι μαζί, στις 24 Ιουνίου», ανέφερε.