X

Το νέο προεκλογικό σποτ του Ερντογάν (βίντεο)

Στο… «κοινωνικό πρόσωπο» του Τούρκου Προέδρου επικεντρώνεται το νέο σποτ ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Ant1news

Νέο προεκλογικό σποτ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μεταδίδουν τα τουρκικά κανάλια από το βράδυ της Τετάρτης.

Το νέο σποτ ενόψει των τουρκικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή επικεντρώνεται στο… «κοινωνικό πρόσωπο» του Ερντογάν, ο οποίος εμφανίζει δίπλα σε ανθρώπους τρίτης ηλικίας.   

«Το σώμα πεθαίνει, σαπίζει, την ψυχή να κοιτάτε… Να κοιτάτε ποιος περπατάει με ποιον. Αφήστε να γυρίζουν οι τροχοί, εσείς κοιτάτε πάντα το δίκαιο και την αλήθεια. Αυτός που βασανίστηκε γνωρίζει το τι περάσαμε. Την ψυχή μας που φλέγεται και τη ζωή μας να πάρουν δεν επιστρέφω, δεν βγαίνω από το δικό σου δρόμο. Κι αν είναι δύσκολο, αχ κι αν είναι δύσκολο, στα βουνά αν έχει ομίχλη κι αν το τέλος του δρόμου είναι μυστήριο, δεν επιστρέφω και δε βγαίνω από το δικό σου δρόμο» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι στίχοι του τραγουδιού.

Εν τω μεταξύ, απόψε στις 20.30 το βράδυ ο Τούρκος πρόεδρος, θα κάνει την πρώτη του πτήση στο νέο αεροδρόμιο, το 3ο αεροδρόμιο της Τουρκίας, το οποίο θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της Ευρώπης.

Η πρώτη πτήση στο νέο αεροδρόμιο ήταν να γίνει τον Οκτώβριο, στην επέτειο της ίδρυσης του τουρκικού κράτους, ωστόσο, εκτάκτως μπήκε και αυτό στο «προεκλογικό πρόγραμμα», ενόψει των εκλογών.