X

Ο Ερντογάν με τα ταξί και ο Ιντζέ με το... κρεμμύδι

Ακόμη και για την καθαριότητα των μέσων μεταφοράς του λαού ενδιαφέρεται ο Τούρκος πρόεδρος, την ώρα που ο αντίπαλός του σχολιάζει την τιμή των κρεμμυδιών!

Ant1news

Ακόμη και για την καθαριότητα των μέσων μεταφοράς του λαού ενδιαφέρεται ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος σήμερα στην ομιλία του στο Σαρίγερ στο Βόσπορο (έπειτα από έναν μαραθώνιο ομιλιών σε 5 γειτονιές της Κωνσταντινούπολης) συνέστησε στους ταξιτζήδες να διατηρούν πεντακάθαρα τα αυτοκίνητά τους.

Όπως είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Το αφεντικό των Uber ζήτησε να με επισκεφτεί αλλά δεν ήθελα να σας δυσαρεστήσω. Ωστόσο μία χάρη ζητάω από εσάς, να έχετε τα αυτοκίνητά σας πεντακάθαρα. Μην καπνίζετε μέσα στα ταξί και μην αφήνετε ούτε τους πελάτες να καπνίζουν».

Την ίδια ώρα, την προτελευταία του προεκλογική ομιλία δίνει στην Άγκυρα ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μουχαρέμ Ιντζέ, ο οποίος κάλεσε ξανά τον Ερντογάν έχει τα «κότσια» να αναμετρηθούν στην τηλεόραση να τον ενημερώσει για να ακυρώσει την ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ιντζέ επέκρινε μάλιστα τον Τούρκο πρόεδρο και για την κατακόρυφη αύξηση βασικών τροφίμων λέγοντας ότι «δεν ντρέπονται που το κρεμμύδι ξεπέρασε ακόμη και το δολάριο».

Ο Ιντζέ αναφέρθηκε εμμέσως και στις φήμες περί νοθείας και προειδοποίησε, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, ότι μετά τις εκλογές θα παραπέμψει στη δικαιοσύνη όλα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, όπως το πρακτορείο «Αναντολού» και το κανάλι «TRT», καθώς επίσης και την Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή.