X

Τα παράξενα και τα ... “τρελά” των εκλογών στην Τουρκία (εικόνες)

Νύφες, παιδιά, σκυλιά, άλογα, "μονομάχοι" με ασπίδες, πουλιά, γαμπροί, υπερήλικες και ασθενείς με φορεία, "κινητές" κάλπες, ο ....χασάπης Νουσρέτ και μία ψήφος για τον ...Πούτιν!

Ant1news

Όπως κάθε εκλογική αναμέτρηση, έτσι και σε αυτή στην Τουρκία, για την ανάδειξη Προέδρου και νέου Κοινοβουλίου, καταγράφηκαν ένα σωρό παράξενα και παράδοξα.

Στις κάλπες ...μεταφέρθηκαν στα χέρια, ακόμη και με φορεία, ασθενείς και ανήμποροι ηλικιωμένοι για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ξεχώρισαν νύφες και γαμπροί που πέρασαν με τα σμόκιν και τα νυφικά απο τα εκλογικά κέντρα για να ...σφραγίσουν τον εκλεκτό τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκεί βρέθηκαν και πολλοί γονείς με τα παιδιά τους, αλλά και αρκετοί ψηφοφόροι που διάλεξαν να πάνε στα εκλογικά κέντρα με τα αγαπημένα τους ζώα, απο άλογα και σκυλιά μέχρι ...περιστέρια!

 

 

 

 

 

 

 

Ωστόσο, την παράσταση φαίνεται πως έκλεψαν οι μποέμ τύποι, αλλά και οι εθνικόφρονες που μπήκαν στο παραβάν φορώντας παραδοσιακές στολές και κρατώντας ....ασπίδες, αλλά κι ένας ψηφοφόρος που πήγε να ψηφίσει "φορώντας" την τουρκική σημαία!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπήρξαν και ....κινητές κάλπες, που με εφορευτική επιτροπή, μεταφέρθηκαν στα σπίτια κατάκοιτων ψηφοφόρων, προκειμένου να ψηφίσουν.

 

 

 

Ο "μπαχτσές" είχε ...τα πάντα!

 

 

 

 

 

Μέσα σε όλα, ψήφισε και ο διάσημος χασάπης- εστιάτορας Νουσρέτ, φυσικά με τον ...χαρακτηριστικό του τρόπο, ο οποίος άλλωστε τον έχει κάνει διάσημο στα πέρατα του κόσμου.

 

Το άνοιγμα των φακέλων και η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων έφεραν στο φως διάφορα παράδοξα, μεταξύ των οποίων και μία ψήφος στον ...Βλαντιμίρ Πούτιν, το όνομα του οποίου ήταν γραμμένο με στυλό!