X

Χειραγώγηση αποτελέσματος από το “Αναντολού” καταγγέλλει ο Ιντζέ

Σε δήλωσή του Μουχαρέμ Ιντζέ είπε ότι το Αναντολού χειραγωγεί το αποτέλεσμα δίνοντας προτεραιότητα στα κέντρα που ο Ερντογάν παίρνει ψηλά ποσοστά...

Ant1news

Η τουρκική αντιπολίτευση κατηγορεί το πρακτορείο ειδήσεων «Αναντολού», το οποίο μετέδωσε τα επίσημα αποτελέσματα, ότι χειραγωγεί το αποτέλεσμα των εκλογών.

Σε δήλωσή του Μουχαρέμ Ιντζέ είπε ότι το Αναντολού χειραγωγεί το αποτέλεσμα δίνοντας προτεραιότητα στα κέντρα που ο Ερντογάν παίρνει ψηλά ποσοστά.

«Καλώ τους εκπροσώπους μας στις κάλπες να μην χάσουν το ηθικό τους και να μην εγκαταλείψουν τις κάλπες», ανέφερε. Ο Μουχαρέμ Ιντζέ είπε ακόμη ότι με βάση το σύστημα της Ανώτατης Εκλογικής Επιτροπής φαινόταν να έχει ανοίξει το 37% των καλπών και με βάση το Αναντολού το 85% την ίδια ώρα!

Ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ Μαχίρ Ουνάλ απέρριψε της κατηγορίες της αντιπολίτευσης λέγοντας ότι δεν υπήρξε καμιά παρατυπία και είναι απαράδεκτο να γίνεται στόχος το Αναντολού.

Ο νομός Μπαϋπούρτ της κεντρικής Τουρκίας έδωσε, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, το μεγαλύτερο ποσοστό στον Ερντογάν με 82%.