X

Μητέρα πέθανε μετά από επέμβαση αυξητικής γλουτών!

Συντετριμμένη η οικογένεια περιμένει απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου της 29χρονης.

Ant1news

Η Leah Cambridge, 29 ετών και μητέρα τριών παιδιών, από το Λιντς, πέθανε λίγο μετά την επέμβαση σε κλινική στη Σμύρνη, στην Τουρκία.

Η 29χρονη, κατέληξε μετά από μια χειρουργική επέμβαση ανόρθωσης και αύξησης γλουτών ενώ τα αίτια παραμένουν άγνωστα. Ωστόσο, πιθανό θεωρείται το σενάριο να υπέστη επιπλοκές κατά τη διάρκεια της επέμβασης , ενώ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως υπέστη τρία καρδιακά επεισόδια την ώρα του χειρουργείου.

Ο σύντροφος της και πατέρας των τριών παιδιών της, δήλωσε: «Είμαστε ακόμα σε αναμονή για απαντήσεις και προσπαθούμε επίσης να βρούμε μια πτήση για να πάμε και να φέρουμε τη Leah στο σπίτι» ενώ η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί και νομικά εναντίον της κλινικής.

Παρ’ όλα αυτά, οι ειδικοί τονίζουν ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή της κλινικής και όχι με γνώμονα την τιμή. Η άτυχη μητέρα, είχε πληρώσει 3000 βρετανικές λίρες, ποσό αρκετά μικρότερο από αυτό που χρεώνεται στις κλινικές της χώρας της.

Ακόμα, η Τουρκία είναι μία χώρα που διαφημίζει τέτοιου είδους υπηρεσίες ακόμα και 70% φθηνότερα και πολλές κλινικές προσφέρουν μεταφορά με λιμουζίνα και δωρεάν διαμονή σε πελάτες.