X

Ερντογάν: Ποια κρίση; Τώρα ζούμε περίοδο ανάπτυξης

Στον… “κόσμο” του o Τούρκος πρόεδρος. Επιμένει πως η χώρα του οδεύει «προς ένα ισχυρό μέλλον»!

Ant1news

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας προς βετεράνους πολέμου, αναφέρθηκε και πάλι στην οικονομική κατάσταση της Τουρκίας, αποκρούοντας ότι η χώρα του βιώνει κρίση.

«Τώρα ζούμε περίοδο ανάπτυξης. Κρίση και τέτοια δεν υπάρχουν, αποφεύγετε να τα πιστεύετε αυτά. Όλα αυτά είναι χειραγωγήσεις. Οδεύουμε προς ένα ισχυρό μέλλον. Μην πλανιέστε από τους χειραγωγούς εδώ κι εκεί. Σε αυτή τη χώρα τα ενοίκια δεν είναι με δολάριο ή ευρώ. Μόνο η τουρκική λίρα περνάει… Αλλιώς θα το πληρώσουν ακριβά όσοι κάνουν το αντίθετο. Εδώ είναι Τουρκία, δεν είναι ΗΠΑ. Εδώ κυριαρχεί η τουρκική λίρα. Σε τουρκική λίρα θα νοικιάσεις το μαγαζί σου και θα κάνεις τα ψώνια σου», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Αναφορικά με τη συμφωνία για το Ιντλίμπ και την αποστρατικοποιημένη ζώνη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν τη χαρακτήρισε ως ένα «βήμα προς την ειρήνη», υπερθεματίζοντας με την ευκαιρία για άλλη μια φορά τις πολεμικές ικανότητες του τουρκικού έθνους από τη μάχη του Μαντζικέρτ μέχρι την άλωση της Κωνσταντινούπολης και τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας το ’22., όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη.