X

A Paris…allez les bleus

Στην πόλη του Φωτός θα παιχθεί τελικά το επόμενο επεισόδιο του πολύκροτου σήριαλ που εδώ και τέσσερα χρόνια παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα 10.000.000 Έλληνες.

Ant1news

Διαπραγμάτευση μέρος…που να θυμάμαι πόσα επεισόδια έχουμε ζήσει; Έχω χάσει το μέτρημα. Και τι σημασία έχει πια; Όπως λέει η κυβέρνηση είναι η τελευταία διαπραγμάτευση, γι αυτό είναι και πιο δύσκολη.

Το τελευταίο επεισόδιο έχει πάντα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και πολύ σασπένς. Είναι όμως το τελευταίο; Και αν είναι, γιατί πρέπει να έχει τόσο αίμα;

Ακούω απαιτήσεις για νέες περικοπές στις συντάξεις και αύξηση του ορίου ηλικίας. Ακούω για νέα δημοσιονομικά μέτρα, για αλλαγές στον ΦΠΑ με κατάργηση του χαμηλότερου συντελεστή όπου ισχύει.

Μα καλά, εγώ νόμιζα ότι είχαμε success story!!! Γιατί ξαφνικά οι δανειστές ζητούν τον ουρανό και τ’ άστρα;

Και τι έχουμε να επιδείξουμε εμείς; Έναν βουλευτή της συγκυβέρνησης που λέει τους «συνέταιρους» του από το ΠΑΣΟΚ «κλέφτες και απατεώνες», τη Χαριλάου Τρικούπη να ζει ξανά τις ένδοξες εμφυλιοπολεμικές μέρες του 2007 και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθούν να αποφασίσουν αν θέλουν εκλογές πριν ή μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ελλάς το μεγαλείο σου για ακόμη μια φορά.

Έτσι όπως πάμε δεν θα χάσουμε το μέτρημα μόνο για τα επεισόδια της διαπραγμάτευσης αλλά και για τα μνημόνια.