X

Πρόβλημα με Παπαπέτρου για την Εθνική Νέων

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση και όπως όλα δείχνουν χάνει την πρώτη φάση της διοργάνωσης που ξεκινάει την Τρίτη.

Ant1news

Ένα 24ωρο πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Κρήτη και ενώ τα χαμόγελα ήταν διάχυτα με την ενσωμάτωση στην αποστολή των ερυθρόλευκων Παπαπέτρου, Αγραβάνη και Χριστοδούλου, ατυχία χτύπησε την πόρτα της εθνικής νέων ανδρών.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση και όπως όλα δείχνουν χάνει την πρώτη φάση της διοργάνωσης που ξεκινάει την Τρίτη…

Το ιατρικό τιμ  θα κάνει ότι μπορεί για να είναι έτοιμος ο φόργουορντ του Ολυμπιακού στην δεύτερη φάση, με την προσδοκία πρόκρισης της εθνικής και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν το θρίαμβο του 2009 στη Ρόδο, με τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών.

Την τελική 12αδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ανακοίνωσε ο Κώστας Μίσσας και σε αυτή δεν βρίσκονται οι Κώστας Φακοπουλίδης και Αναστάσης Σπυρόπουλος.

Αναλυτικά, η 12άδα της Εθνικής αποτελείται από τους: Διαμαντάκο (Παναθηναϊκό), Μαραγκό (American University), Λιάπη (ΠΑΟΚ), Σπυριδωνίδη (ΚΑΟΔ), Σιολόγκα (Ηρακλής), Κουζέλογλου (Μαντουλίδης), Καμπερίδη (Φιλαθλητικός), Πουλιανίτη (Άρης), Μποχωρίδη (Άρη), Παπαπέτρου (Ολυμπιακός), Αγραβάνη (Ολυμπιακός), Χριστοδούλου (Ολυμπιακός).

Η Λιθουανία είναι το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η «γαλανόλευκη», ενώ ακολουθούν η Λετονία και η Μεγάλη Βρετανία.

Ραντεβού με το μπάσκετ μόνο στον ΑΝΤ1!

Οι φίλοι του μπάσκετ φέτος το καλοκαίρι δίνουν διπλό ραντεβού με το αγαπημένο τους σπορ, στον ant1news.gr, που θα μεταδώσει αποκλειστικά και σε ζωντανή μετάδοση τόσο τους αγώνες του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, όσο και τα ματς του β γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που φιλοξενείται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το πρώτο… ραντεβού ορίστηκε για τις 14 Ιουλίου, οπότε και θα γίνει το τζάμπολ του β γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, που θα ολοκληρωθεί με τον μεγάλο τελικό στις 20 του ίδιου μήνα.