X

Η Κροατία αντίπαλος της Εθνικής Νέων στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ

Την ευκαιρία να απολάυσετε ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και το  ant1news.gr τον αγώνα της Εθνικής Νέων κόντρα στην Κροατία θα έχετε την Παρασκευή στις 21.30.

Ant1news

Το εμπόδιο της Κροατίας καλείται να περάσει η Ελλάδα στο «νοκ-άουτ» προημιτελικό (18/7, 21:30) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, που διεξάγεται στην Κρήτη, σε ένα αγώνα που θα παρακολουθήσετε ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και το ant1news.gr.

Η Κροατία συνέτριψε 75-56 την Πολωνία, κατά την 3η και τελευταία αγωνιστική της Β΄ φάσης και μετά τη νίκη και της Γαλλίας με 68-64 επί της αήττητης μέχρι σήμερα Τουρκίας προέκυψε τριπλή ισοβαθμία στον 6ο όμιλο, με την ομάδα του Νταμίρ Μίλατσιτς να καταλαμβάνει την πρώτη θέση (υπερτερούσε στη διαφορά των πόντων), που τη φέρνει αντιμέτωπη με την Ελλάδα (4η του 5ου ομίλου) στους «8» της διοργάνωσης.

Με μία εξαιρετική εμφάνιση, την καλύτερή της μέχρι τώρα, το συγκρότημα του Κώστα Μίσσα πήρε σπουδαία νίκη με 84-67 επί της Σλοβενίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του δεύτερης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων. 

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, που διεξάγεται στην Κρήτη, έχει ως εξής:

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (18/7)

14:45 Τουρκία-Λιθουανία

17:00 Σερβία-Ισραήλ

19:15 Ισπανία-Γαλλία

21:30 Κροατία-Ελλάδα ( Ζωντανά στο ant1news.gr)

Στον ANT1 η μάχη της Εθνικής Νέων στους "8"

Την μάχη της Εθνικής Νέων με την Κροατία στα προημιτελικά, όπως και στις προηγούμενες φάσεις, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την Παρασκευή στις 21:30 τόσο από την τηλεόραση του ANT1 όσο και με live streaming, σε απευθείας σύνδεση από το Ηράκλειο Κρήτης, στο «ant1news. gr» (ΕΔΩ).