X

H μάχη των προημιτελικών του Ευρωμπάσκετ Νέων LIVE στο ant1news.gr

Την Παρασκευή από τις 14.45 δείτε live στο ant1news.gr και τους 4 αγώνες της προημιτελικής φάσης. Στις 21.30 ο κρίσιμος αγώνας της Εθνικής κόντρα στην Κροατία.

Ant1news

Αποκλειστικά στο ant1news.gr θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και τους τέσσερις αγώνες της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η πανδαισία του μπάσκετ ξεκινά από το μεσημέρι της Παρασκευής (14.45) και ολοκληρώνεται το βράδυ (21.30) με τη μεγάλη μάχη της Εθνικής απέναντι στην Κροατία, στο δρόμο για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Η Εθνικής μας βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο, αφού στο ματς που θα έκρινε το μέλλον της στη διοργάνωση, απέναντι στην Σλοβενία, το μάτι των διεθνών γυάλιζε και με την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνιση τους στο τουρνουά πήραν με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για τους «8», σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους Έλληνες φιλάθλους που βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό της στο κλειστό «Δύο Αοράκια».

Και τώρα αρχίζει η πραγματική δράση με τα τέσσερα ματς φωτιά της προημιτελικής φάσης που διεξάγονται σήμερα (18/7), τα οποία θα δείτε σε live streaming από τον ant1news.gr.

Οι αναμετρήσεις της Τουρκίας με την Λιθουανία στις 14.45, του Ισραήλ με την Σερβία στις 17.00 το απόγευμα και το ντέρμπι της Γαλλίας με την Ισπανία στις 19.15 αποτελούν το ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο του μεγάλου αγώνα της Ελλάδας στις 21.30.

Το αγώνα της Εθνικής Ελλάδος θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε ζωντανά και από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 (21.30), αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών:

14.45  Τουρκία-Λιθουανία (Live: ant1news.gr)

17.00  Ισραήλ-Σερβία  (Live: ant1news.gr )

19.15  Γαλλία-Ισπανία (Live: ant1news.gr )

21.30  Κροατία – Ελλάδα (Live: ant1news.gr + ANT1TV)