X

Ο άνδρας που πάσχει από 100 οργασμούς τη μέρα

Αυτό που για όλους είναι απόλαυση, για αυτόν έγινε εφιάλτης.

Ant1news

Ο 37χρονος Ντέιλ Ντέρεκ πάσχει από το σύνδρομο επίμονης διέγερσης γεννητικών οργάνων. Αυτό σημαίνει ότι έχει 100 οργασμούς την ημέρα.

Ο ίδιος περιγράφει την κατάσταση «αηδιαστική και φρικτή». Πρώτη φορά συνέβη, σε μικρότερη κλίμακα το 2014. Τότε ο δύστυχος άνδρας είχε πάει στο νοσοκομείο, αφού μετά από ατύχημα είχε πέντε οργασμούς ημερησίως.

«Φανταστείτε να είστε στην κηδεία του πατέρα σας, να έχετε γονατίσει δίπλα στο φέρετρο για να τον αποχαιρετίσετε και εκεί να έχετε εννέα οργασμούς. Και όλα αυτά την ώρα, που όλη η οικογένεια στέκεται πίσω από την πλάτη σας. Κάτι τέτοιο σε κάνει να μην θες να έχεις οργασμό ποτέ ξανά στη ζωή σου» περιγράφει την κατάστασή του και συμπληρώνει:

«Δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτό. Ακόμα κι αν σωματικά αισθάνεσαι καλά, νιώθεις αηδιασμένος. Αν είσαι σε δημόσιο χώρο, αν είσαι μροστά σε παιδιά... Είναι φρικτό και μπορεί να σε διαλύσει ψυχολογικά πολύ γρήγορα. Μία φορά μου είχε συμβεί μέσα σε ένα μανάβικο και περίπου 150 άτομα είχαν γυρίσει και με κοιτούσαν. Γιατί να βγω από το σπίτι, αν είναι να ζω κάτι τέτοιο;»

Ο Ντέρεκ είναι παντρεμένος κι έχει δύο γιους11 και 12 ετών. Η σύζυγός του είναι στο πλάι του και τον στηρίζει ψυχολογικά, αν και όπως αναφέρει η ίδια στην Daily Mail, «είναι δύσκολο να ζεις με αυτήν την κατάσταση».

Ο ίδιος ο παθών βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του, φοβούμενος ότι θα το πάθει ενώ βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.

Οι ιατρικές μελέτες συγκλίνουν στο ότι το τραύμα στα νεύρα του πυέλου μπορεί να προκαλέσει υπερευαισθησία στα γεννητικά όργανα.