X

Μπήκε σε λάθος αυτοκίνητο και δολοφονήθηκε (εικόνες)

Σοκάρει η βίαιη δολοφονία νεαρής φοιτήτριας, η οποία επιβιβάστηκε σε λάθος αυτοκίνητο.

Ant1news

Τραγικό τέλος βρήκε μία φοιτήτρια όταν μπήκε σε λάθος αυτοκίνητο, περιμένοντας Uber, όπως εκτιμά η Αστυνομία της Νότιας Καλιφόρνια.

Η 21χρονη εθεάθη τελευταία φορά να μπαίνει σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο έξω από μπαρ.

Σε βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται η νεαρή να μιλά στο τηλέφωνο, ενώ γύρω της υπάρχει κόσμος και τότε ένα αυτοκίνητο σταματά μπροστά της και εκείνη μπαίνει μέσα, στο πίσω κάθισμα.

Η σορός της εντοπίστηκε σε δάσος και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι μπήκε κατά λάθος σε αυτοκίνητο που θεώρησε πως ήταν το Uber που είχε καλέσει.

Ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου την δολοφόνησε άγρια και πέταξε το πτώμα της, το οποίο βρήκαν 14 ώρες μετά την εξαφάνισή της κυνηγοί.

Η νεαρή έφερε πληγές στο κεφάλι, στο λαιμό, στο πρόσωπο, στο πάνω μέρος του σώματός της, στα χέρια και στα πόδια της.

 

Την εξαφάνισή της δήλωσαν οι φίλοι της, οι οποίοι την περίμεναν να γυρίσει στο σπίτι όπου ζουν μαζί ως φοιτητές, όταν εκείνη δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους.

 

Λίγο αφού εντοπίστηκε η σορός της άτυχης κοπέλας, οι Αρχές ανακοίνωσαν τα στοιχεία του οχήματος που την είχε «αρπάξει» και μετά από έρευνες τους, αναγνώρισαν το ύποπτο αυτοκίνητο.

 

Ο 24χρονος όταν κατάλαβε ότι καταδιώκεται, προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι αστυνομικοί τον έπιασαν και βρήκαν στοιχεία του εγκλήματος μέσα στο αυτοκίνητό του.

 

Στο πίσω κάθισμα, μάλιστα, βρέθηκε και το κινητό της τηλέφωνο, καθώς και αίμα, ενώ ήταν ενεργοποιημένες οι παιδικές ασφάλειες του αυτοκίνητου.

 

Ο νεαρός συνελήφθη και κατηγορείται για αρπαγή και φόνο.